Kamael

Kamael’us dievai sukūrė kaip gyvus kovinius ginklus. Jie garbina motiną Nornilą. Jie turi skirtingus sugebėjimus priklausomai nuo lyties, o jų specializacija – sielos magija – daro juos vieninteliais kovoje, kurie gali tapti vedliais.

Kamael gimė mitų eroje. Šie paslaptingi tvariniai išsaugojo savo unikalią kultūrą Sala saloje netoli tamsiojo vakarų elfų kaimo. Jie pasirodė žemyne ​​vadovaujant Dievams. Skirtingai nuo kitų penkių rasių, kurias sukūrė dievai, manoma, jog jie buvo sukurti siekiant kovoti  nežinomomis būtybėmis.

Specialieji gebėjimai lenktynėse: Kamael yra artimi tamsai, todėl gali padidinti savo arba sumažinti priešo atsparumą tamsai. Kamael gali suvokti savo priešų sielas ir paversti jas energija. Dauguma jų įgūdžių, pvz., gaudymo spąstų, mėgėjų ir stebuklingų įgūdžių, gali būti įjungiami tik suvartojus tam tikrą sielų skaičių. Kamael gali dėvėti tik lengvą šarvą, o jam naudojant atkūrimo magiją yra taikoma 60% nuolaida.

Kamael specializuojasi skirtingose ​​klasėse pagal lytį. Pagal nutylėjimą jie klasifikuojami kaip kovotojai, tačiau rašybos sugebėjimai gali būti naudojami įsisavinant sielas.